Ondernemersvereniging Borchwerf II

Login ondernemers

U kunt inloggen via uw LinkedIN account of met emailadres en wachtwoord.

Wachtwoord vergeten?
Stichting 

Stichting Beheer Borchwerf2

De Stichting Beheer Borchwerf2 heeft als taak het realiseren, coördineren en bevorderen van parkmanagement en werkzaamheden die ertoe moeten leiden dat BedrijvenPark Borchwerf, gelegen op het grondgebied van de gemeenten Roosendaal en Halderberge, een kwalitatief hoogwaardige en uniforme duurzame inrichting en uitstraling zal hebben en gedurende een lange periode zal behouden.

Daartoe is een Overeenkomst Parkmanagement gesloten tussen de beide grondgemeenten Halderberge en Roosendaal, de Coöperatieve Vereniging van Vestigende bedrijven Borchwerf II U.A., ontwikkelingsmaatschappij Borchwerf II CV en de Stichting. Voornoemde vijf partijen werken samen aan de invulling en uitvoering van parkmanagement op het bedrijvenpark.
De Vereniging en de beide grondgemeenten Roosendaal en Halderberge zijn de opdrachtgevers van de Stichting. De Stichting heeft voor de uitvoering van de aan haar opgedragen werkzaamheden parkmanager Francois van Son in dienst. De kosten van deze werkzaamheden worden jaarlijks door de beide grondgemeenten en de Vereniging aan de Stichting betaald.

Contact

U kunt de Stichting en haar bestuursleden, op de volgende wijze bereiken:

Francois van Son, Parkmanager
telefoonnummer 0165-763026
e-mail parkmanager@borchwerf-2.nl

Stichting Beheer Borchwerf2
Rietschotten 1 (Frame21)
4751 XN Oud Gastel