Ondernemersvereniging Borchwerf II

Login ondernemers

U kunt inloggen via uw LinkedIN account of met emailadres en wachtwoord.

Wachtwoord vergeten?
Bedrijven 

Akore BV

Contactpersoon: Tonio van de Klundert

Adres

Helium 10
4751 XB Oud Gastel

Contactgegevens

Telefoon: 0165 563708
Email: info@akore.nl
Website http://www.akore.nl

Een gezonde en schone lucht is in iedere werk- of verblijfsruimte letterlijk van levensbelang. Akore uit Roosendaal is specialist in het 'klaren' van de lucht in bedrijven en woningen. Dat houdt in: het installeren en renoveren van alle systemen voor het afzuigen van ongewenste stoffen en dampen, luchtverwarming en luchtkoeling, ventilatie en ontgeuring. Na de installatie blijft Akore bovendien paraat voor service en onderhoud.
Ondernemingen kunnen bij Akore ook terecht voor de complete inrichting van bedrijfskeukens en zelfs, in samenwerking met een interieurbouwer, complete horeca-inrichtingen.

Totaalinstallateur
Kortom: een zeer compleet bedrijf dat het moet hebben van zijn ruimte technische kennis, de hoge kwaliteit van zijn producten, zijn uitstekende dienstverlening en het directe contact met de klanten. Akore neemt zijn klanten alles uit handen: van tekening tot en met ingebruikstelling, service en onderhoud. Dankzij een nauwe samenwerking met verwante bedrijven is Akore ook in te schakelen als totaalinstallateur voor alle installatiewerkzaamheden in een project als gas, licht en water, centrale verwarming, loodgieterwerk en elektra.

Uitstekende staat van dienst
Sinds de oprichting in 1991 heeft Akore dan ook al een uitstekende staat van dienst opgebouwd met onder meer de medewerking aan enkele grote projecten als het Baronie College Breda, het stadion van RBC Roosendaal, politieopleidingscentra door heel Nederland, kantoorcomplexen, grote fabrieken en woningbouwprojecten.

Akore werkt voor architecten, installateurs, aannemers, particulieren en de overheid en is actief in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw.