Ondernemersvereniging Borchwerf II

Login ondernemers

U kunt inloggen via uw LinkedIN account of met emailadres en wachtwoord.

Wachtwoord vergeten?

Laatste nieuws

 • Nieuwsbrief maart 2017

  New Hollister Build to Suit Warehouse at Borchwerf II, 40.000 m2.

 • Delin bouwt Europees e-commerce distributie centrum op Borchwerf II

  Delin Capital Asset Management realiseert een nieuw Europees Distributiecentrum op Bedrijventerrein Borchwerf II. In 2018 is dit distributiecentrum van 6 hectare goed voor 1.200 nieuwe arbeidsplaatsen. Met de eindgebruiker - een grote internationale retailorganisatie - is een non-disclosure ondertekend wat betekent dat de naam nog niet bekend mag worden gemaakt. Het nieuwe distributiecentrum wordt gerealiseerd door de Engelse ontwikkelaar Delin Capital Asset Management (DCAM). Deze ontwikkelaar is gespecialiseerd in de ontwikkeling en asset management van distributiecentra in Noordwest Europa. Development Director Bart de Sitter: “Wij geloven in de toekomst van logistiek in Noord-West Europa en in e-commerce als aanjager van de vraag naar logistiek vastgoed.”

  Lees verder »

 • Parknieuws Borchwerf II november 2016

  De Parkmanager gaat verhuizen

Stichting 

Stichting Beheer Borchwerf2

De Stichting Beheer Borchwerf2 heeft als taak het realiseren, coördineren en bevorderen van parkmanagement en werkzaamheden die ertoe moeten leiden dat BedrijvenPark Borchwerf, gelegen op het grondgebied van de gemeenten Roosendaal en Halderberge, een kwalitatief hoogwaardige en uniforme duurzame inrichting en uitstraling zal hebben en gedurende een lange periode zal behouden.

Daartoe is een Overeenkomst Parkmanagement gesloten tussen de beide grondgemeenten Halderberge en Roosendaal, de Coöperatieve Vereniging van Vestigende bedrijven Borchwerf II U.A., ontwikkelingsmaatschappij Borchwerf II CV en de Stichting. Voornoemde vijf partijen werken samen aan de invulling en uitvoering van parkmanagement op het bedrijvenpark.
De Vereniging en de beide grondgemeenten Roosendaal en Halderberge zijn de opdrachtgevers van de Stichting. De Stichting heeft voor de uitvoering van de aan haar opgedragen werkzaamheden parkmanager Francois van Son in dienst. De kosten van deze werkzaamheden worden jaarlijks door de beide grondgemeenten en de Vereniging aan de Stichting betaald.

Contact

U kunt de Stichting en haar bestuursleden, op de volgende wijze bereiken:

Francois van Son, Parkmanager
telefoonnummer 0165-763026
e-mail parkmanager@borchwerf-2.nl

Stichting Beheer Borchwerf2

Postbus 1692
4700 BR Roosendaal
of
Rietschotten 1 (Frame21)
4751 XN Oud Gastel