Ondernemersvereniging Borchwerf II

Login ondernemers

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder uw emailadres in en klik op 'verstuur'.

Binnen enkele ogenblikken ontvangt u een email met uw wachtwoord.

Laatste nieuws

 • Nieuwsbrief maart 2017

  New Hollister Build to Suit Warehouse at Borchwerf II, 40.000 m2.

 • Delin bouwt Europees e-commerce distributie centrum op Borchwerf II

  Delin Capital Asset Management realiseert een nieuw Europees Distributiecentrum op Bedrijventerrein Borchwerf II. In 2018 is dit distributiecentrum van 6 hectare goed voor 1.200 nieuwe arbeidsplaatsen. Met de eindgebruiker - een grote internationale retailorganisatie - is een non-disclosure ondertekend wat betekent dat de naam nog niet bekend mag worden gemaakt. Het nieuwe distributiecentrum wordt gerealiseerd door de Engelse ontwikkelaar Delin Capital Asset Management (DCAM). Deze ontwikkelaar is gespecialiseerd in de ontwikkeling en asset management van distributiecentra in Noordwest Europa. Development Director Bart de Sitter: “Wij geloven in de toekomst van logistiek in Noord-West Europa en in e-commerce als aanjager van de vraag naar logistiek vastgoed.”

  Lees verder »

 • Parknieuws Borchwerf II november 2016

  De Parkmanager gaat verhuizen

Home 

Welkom op de website van de Vereniging Bedrijvenpark Borchwerf II

De website van de Vereniging Bedrijvenpark Borchwerf II, een vereniging waar bedrijven automatisch lid van worden bij de aankoop van een kavel, bestaat uit een deel met algemene informatie en een besloten deel.

In het openbare deel vindt u informatie over de Vereniging, de Stichting, een overzicht van op het bedrijvenpark gevestigde bedrijven en nieuwsberichten.
In het besloten deel, alleen toegankelijk voor leden, staat gerichte informatie over de ledenvergaderingen en praktische informatie over de invulling en de uitvoering van het parkmanagement.

Bedrijventerrein Borchwerf II is 275 hectare groot, ligt in de gemeenten Roosendaal en Halderberge en heeft twee directe ontsluitingen op de snelweg A17. De kavelverkoop is gestart in 2005 en inmiddels hebben ongeveer honderdvijftig bedrijven zich op het bedrijventerrein gevestigd.

De Vereniging van Bedrijven en de beide betrokken gemeenten Roosendaal en Halderberge zijn vertegenwoordigd in het bestuur van de Stichting Beheer Borchwerf II, dat het parkmanagement uitvoert.


John Bom,
voorzitter VBB